ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ:«Καλές Απόκριες» … και μερικά σχόλια για πρόσφατη ανακοίνωση της κομματικής παράταξης ΑΣΕ/ΠΑΜΕ

enotikiv

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΕΚΠ/ΚΩΝ Δ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

«Καλές Απόκριες» …
και μερικά σχόλια για πρόσφατη ανακοίνωση
της κομματικής παράταξης ΑΣΕ/ΠΑΜΕ στην ΕΛΜΕ Βοιωτίας

 Αξιοσημείωτη παραμένει η συνέπεια στην παραπληροφόρηση από την κομματική παράταξη ΑΣΕ/ΠΑΜΕ.
 Ο συνδικαλιστικός λόγος της αναβαθμίζεται σε ανεκδοτολογικού τύπου διαπιστώσεις, ότι δήθεν η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ταυτίζεται …. με την παράταξη «Πρωτοβουλία» στην ΕΛΜΕ και την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !!
 Στο κείμενο της ανακοίνωσης συγχέονται, κατά περίπτωση, το «πλαίσιο αιτημάτων» με το «πρόγραμμα δράσης» της ΟΛΜΕ σε εξυπηρέτηση ενός ξύλινου κομματικού λόγου.
 Σύμφωνα με την κομματική μυωπία, μαθαίνουμε ότι μια 24ωρη απεργία όταν προτείνεται από το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ είναι συμβιβασμός, ενώ η ίδια 24ωρη απεργία όταν προτείνεται από την ΑΣΕ/ΠΑΜΕ είναι ασυμβίβαστος αγώνας !!
 Παραμένει στ’ αλήθεια ακόμα, πρότυπο «ασυμβίβαστου αγώνα» για την ΑΣΕ/ΠΑΜΕ η αλήστου μνήμης κατάληξη αγροτικών διεκδικήσεων με «κεράσματα (τσίπουρα) κομματικών τους αγροτοσυνδικαλιστών στο πρωθυπουργικό γραφείο» μετά από κομματικές παρελάσεις και χωρίς κανένα κέρδος για τους αγρότες;
 Αντιλαμβανόμαστε ως μοναδική σκοπιμότητα της ανακοίνωσης της ΑΣΕ/ΠΑΜΕ, το χρονικό πλαίσιο έκδοσής της: ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΚΡΙΩΝ !!
 Τέλος, καλούμε την εκπρόσωπο της ΑΣΕ/ΠΑΜΕ στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ να λειτουργεί με τη θεσμική ευθύνη του ρόλου της στα πλαίσια των καταστατικών της υποχρεώσεων.

Σχετικά